top of page

Kundportal

Spara tid och öka produktiviteten. Hitta alla dina filer och dokument enkelt med Unified Search

Spara tid och öka produktiviteten. Hitta alla dina filer och dokument enkelt med Unified Search

Integritetspolicy

Vem behandlar mina personuppgifter?

 

Dina personuppgifter samlas in, behandlas och används av Unified Search AB, Bäckstensgatan 13, 431 49 Mölndal, organisationsnummer 559277-8095, som är personuppgiftsansvarig.

Vilka personuppgifter samlas in?

Användningsdata

 

Om du har anlänt till vår hemsida via en hänvisningssida (referral) eller genom en länk i ett e-postutskick eller reklam på en annan hemsida som hänvisar till vår hemsida så samlar vi även in: information om hänvisningssidan, e-postutskicket eller reklamen tillsammans med din IP-adress för att analysera våra marknadsföringsaktiviteters effektivitet. Kollektivt kallar vi dessa: ”användningsdata”.

Hur används mina personuppgifter?

 

Transaktionsdata

Transaktionsdata används för att behandla dina köp och din betalning, samt för att kommunicera med dig gällande din order. De används också för att kunna erbjuda dig skräddarsydda marknadsföringsaktiviteter eller chansen att recensera våra produkter (förutsatt att du har gett ditt medgivande, om så behövs), för att hantera produktreturer och kundtjänsteärenden och för att administrera eventuella produktåterkallelser.

Användningsdata

 

Användningsdata för registrerade kunder används tillsammans med transaktionsdata (undantaget betalningsinformation) för att skräddarsy produktvyn på hemsidan så att den reflekterar dina intressen.

Kontaktinformation och förfrågningar


Data som du skickar in via kontaktformulär, via e-post eller som du uppger i telefon används tillsammans med datan i din eventuella kundbild för att kunna hjälpa dig enligt dina önskemål.

Nyhetsbrev & marknadsföring via e-post

 

Om du prenumererar på Unified Search marknadsföring eller nyhetsbrev via e-post så kommer dina transaktionsdata och användningsdata att analyseras för att skräddarsy kommersiell kommunikation efter dina preferenser.

Vem delas mina personuppgifter med?

 

Hemsida

Unified Search beställer tjänster för drift och underhåll av hemsidan från tredjepartsleverantörer.

Detta inkluderar leverantörer för: hosting, hemside- och marknadsföringstjänster, IT-underhåll och IT-tjänster, frakttjänster, betalnings- och momsverifikationstjänster, samt leverantörer som möjliggör ytterligare funktioner på hemsidan (vilka är valfria att använda) såsom chatt och produktrecensioner.

Dessa leverantörer får endast tillgång till de personuppgifter som de behöver för att kunna utföra sina tjänster. De är inte tillåtna att använda eller avslöja dina personuppgifter för andra ändamål utan ditt godkännande.

Krav enligt lagstiftning


I enlighet med aktuell lagstiftning har vi rätt att dela personuppgifter med polis och andra instanser som lagen kräver att vi delar uppgifterna med. Vi kan också dela dina personuppgifter med instanser som vi anser vara nödvändiga för att skydda våra eller andras rättigheter, för att förhindra skada på annan person eller egendom, för att förhindra bedrägeri eller för att driva igenom villkoren på vår hemsida i enlighet med aktuell lag.

Mottagare utanför Europa


Våra tjänsteleverantörer och andra informationsmottagare kan befinna sig i länder utanför Europa som inte har samma strikta informationsskyddslagar som ditt hemland.

Så långt lagen kräver kommer tjänsteleverantörerna och andra informationsmottagare försäkra en tillräcklig nivå av informationsskydd genom en Safe Harbor-certifiering eller genom europeiska modellklausuler.

Hur kan jag få tillgång till, uppdatera eller radera mina personuppgifter?

 

 

Det är viktigt att vår databas är riktig och uppdaterad. För att utnyttja dina rättigheter att få tillgång till, göra viktiga ändringar eller radera dina personuppgifter, var god ring vår kundtjänst på 010 265 96 00. Observera att vi måste verifiera din identitet innan du kan få tillgång till, ändra eller radera dina personuppgifter.

Hur kan jag få kontakt med Unified Search?

 

Om du har frågor om vår hantering av dina personuppgifter kan du skicka e-post till oss via info@unifiedsearch.se

Alternativt kan du ringa oss på 010 265 96 00 eller skriva till oss på Bäckstensgatan 13, 431 49 Mölndal.

Vi arbetar kontinuerligt med integritetsfrågor. I och med detta kan vi behöva uppdatera vår integritetspolicy då och då. Den senaste aktuella versionen finns alltid på vår hemsida.

Senast uppdaterad: 13 december, 2021.

bottom of page